ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ευαγγελία Πατρινού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών που εδρεύει στο Αίγιο. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.

Εργάστηκε σε κέντρο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης για οκτώ χρόνια. Ειδικεύεται στις μυοσκελετικές και νευρολογικές παθήσεις που αφορούν άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων, ενώ συνεργάζεται και με αθλητές κάθε είδους.
Από τον Νοέμβρη του 2022 διαθέτει το δικό της Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας στην Αργυρούπολη, το οποίο έχει εξοπλίσει με τα πλέον σύγχρονα μέσα.
Το εργαστήριο φυσικοθεραπείας βρίσκεται επί της οδού Στέφανου Σαράφη 24 στην περιοχή Αργυρούπολη. Το εργαστήριο λειτουργεί συνεχώς εξελισσόμενο πάνω στις θεραπευτικές τεχνικές και στον τεχνολογικό εξοπλισμό, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες. Αναλαμβάνει φυσικοθεραπεία με φυσικά μέσα, θεραπευτικό και αθλητικό μασάζ και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ισχιαλγίες, οσφυαλγίες,
κήλες μεσοσπονδύλιων δίσκων, τενοντίτιδες, μυϊκές θλάσεις, συνδεσμικές κακώσεις, ρήξεις μηνίσκου και αυχενικά σύνδρομα. Επιπροσθέτως, στο εργαστήριο γίνεται λειτουργική αποκατάσταση αρθρώσεων μετά από κάταγμα ή χειρουργείο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο